Constructorii „au oprit motoarele” pe DN 17, in zona Vama-Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, s-a arătat joi „extrem de nemulţumit” de situaţia înregistrată pe DN 17, unde lucrările stagnează, în special pe tronsonul Vama-Câmpulung Moldovenesc, şi a declarat că se va adresa Ministerului Transporturilor să facă presiuni pentru ca firma de construcţii să reia lucrările. El a ţinut să tragă un semnal de alarmă, în condiţiile în care vine iarna. „Ritmul în care se lucrează şi venirea zăpezii pot crea probleme în trafic”, a subliniat şeful deliberativului judeţean.

Gheorghe Flutur a solicitat de mai multe ori Ministerului Transporturilor şi Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale să găsească soluţii pentru ca firma care efectuează lucrări de modernizare a DN 17 să-şi respecte contractul. El a arătat că a ajuns în situaţia jenantă să lucreze “pe post de împingător” şi să solicite mereu ca firma să-şi facă treaba.

Premierul Emil Boc a declarat, la sfârşitul lunii iulie, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că reabilitarea DN 17, între Cluj şi Suceava, se va încheia până în luna octombrie a acestui an.


Intră acum și în grupul de