Trei basarabence, depistate dupa ce care au trecut fraudulos granita pentru a ajunge la munca in Italia


Intră acum și în grupul de

Visul a trei basarabence de a ajunge la muncă în Italia s-a spulberat după ce joi, au trecut ilegal graniţa si spre ghinionul lor au fost depistate după miezul nopţii de poliţişti. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orei 02.00, o patrulă de poliţie a oprit în trafic pe DN 2E, pe raza localităţii Vicovu de Sus un autoturism condus de U. Florin, de 27 ani, din municipiul Suceava.

În maşină se aflau T. Ştefan, de 29 ani, din municipiul Suceava, D. Elena, de 23 ani, C. Irina, de 23 ani şi C. Margarita, de 37 ani, toate din Republica Moldova.

Din cercetări s-a stabilit că persoanele din Republica Moldova nu au vize de intrare în România şi că la data de 15.10.2009, orele 14.00, au trecut fraudulos graniţa în zona localităţii Straja – Vicovu de Sus, urmând a fi preluate de cetăţenii români identificaţi în autoturism şi ajutate să meargă la lucru în Italia.

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cauza fiind declinată I.J.P.F. Suceava.


Intră acum și în grupul de