Un botosanean a dosit 700 de pachete de tigari peste tot in autoturism


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Siret au depistat în maşina unui cetăţean din Botoşani ţigări în valoare de 2.996 lei ce erau ascunse în diferite locuri şi urmau să fie comercializate pe piaţa neagră în vederea obţinerii de profit ilicit. Potrivit IJPF Suceava, luni, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Wolkswagen Golf”, D. Marian, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Botoşani.

În urma controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în torpedou, sub preşuri, în semiaripile din spate şi în bagajele personale, un număr de 700 pachete de ţigări marca „More”, de provenienţă ucraineană.

Persoana în cauză a declarat echipei de control că a achiziţionat ţigările din Ucraina cu scopul de a le comercializa în România, în vederea obţinerii de profit ilicit.
Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2.996 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către vameşi, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Luni, poliţiştii de frontieră suceveni au ridicat în vederea confiscării de la diferiţi cetăţeni ucraineni şi români, 2800 de pachete de ţigări în valoare 12.008 lei.


Intră acum și în grupul de