Un pusti de 17 ani a furat masina unui consatean si s-a dus la baut in comuna vecina


Intră acum și în grupul de

Un puşti de 17 ani s-a ales cu dosar penal pentru că a furat maşina unui consătean, a condus-o fără a avea permis şi s-a urcat băut la volan. Potrivit IJ Suceava, marţi, în jurul orei 22.00, prin serviciul 112, N. Vasile, de 62 ani din, comuna Breaza a sesizat faptul că autori necunoscuţi i-au sustras autoturismul din curtea locuinţei sale. Lucrătorii postului de poliţie din comună au luat măsuri urgente, astfel că, pe D.J. 175, în trafic a fost identificat autoturismul în cauză, iar la volanul acestuia a fost găsit minorul H. Vasile, de 17 ani, localnic.

În urma verificările efectuate s-a stabilit că adolescentul, în jurul orei 21.00, a pătruns în curtea locuinţei lui N. Vasile, de unde a sustras autoturismul acestuia care era neasigurat şi cu cheile în contact.

H. Vasile s-a deplasat împreună cu H. Mihai în comuna Moldova Suliţa unde au consumat băuturi alcoolioce la un bar, iar la întoarcere a fost depistat în trafic de poliţişti care în urma verificărilor au stabilit că nu posedă permis de conducere şi a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de