Tanar intoxicat cu fum, scos de pompieri dintr-un apartament in flacari din Falticeni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 18 ani, intoxicat cu fum, a fost salvat de pompieri dintr-un incendiu izbucnit în apartamentul în care acesta se afla. Potrivit ISU „Bucovina Suceava, prin serviciul 112, miercuri, la ora 11:19 a fost anunţată existenţa unui incendiu la un apartament dintr-un bloc de pe str. 2 Grăniceri, municipiul Fălticeni, proprietatea Lilianei V.

Astfel, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit cu două autospeciale şi o autoscară mecanică pentru localizarea şi stingerea focului, iar la sosirea echipajelor ardeau în interiorul bucătăriei materiale textile şi un corp de mobilier, existând pericolul de propagare la întregul apartament.

Pompierii fălticeneni l-au scos din locuinţă pe U. I., de 18 ani care s-a intoxicat cu fum, fiind transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Incendiul a fost lichidat la ora 11.45, în limitele găsite, dar au ars mobilierul din bucătărie, hota şi materiale textile, degradându-se tencuiala şi zugrăveala încăperii, pagubele fiind estimate la cca. 2.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul s-a produs din cauza flăcării provenite de la aragazul pornit şi lăsat nesupravegheat.

Pompierii au salvat apartamentul, în valoare de aproximativ 120.000 lei.


Intră acum și în grupul de