Gheorghe Flutur mulțumește fostei echipe manageriale a SJU Suceava, dar și sucevenilor arătând că de ieri județul Suceava se situează sub media națională în ceea ce privește numărul de cazuri noi raportate

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis miercuri, mulțumiri publice fostei echipe manageriale a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, la încheierea mandatului

El a reamintit că începând cu data de 18.05.2020 Anatolii Buzdugan, medic primar în specialitatea neurochirurgie, era numit în funcția de conducere de manager interimar, Valeriu Gavrilovici, medic primar în specialitatea chirurgie generală, în funcția de conducere de director medical interimar, iar Nicoleta Posteucă, asistent medical principal, în funcția de director de îngrijiri interimar.

„Mulțumesc întregii echipe manageriale care și-a asumat mandatul într-o perioadă grea pentru Spitalul Județean. Au reușit să facă pași importanți pentru reluarea activității medicale a Spitalului Județean la nivelul dinaintea pandemiei, reușind să mobilizeze întreg personalul, iar pentru acest lucru doresc să le mulțumesc tuturor”, a spus Gheorghe Flutur.

El a evidențiat că la această dată cifrele privind situația epidemiologică arată bine pentru județul Suceava, numărul de cazuri noi rămânând constant redus.

„Cu o rată de infectare redusă, prognosticul este unul optimist. De altfel, începând de ieri, județul Suceava se situează sub media națională în ceea ce privește numărul de cazuri noi raportate la 100.000 de locuitori, calculată pe ultimele 7 zile. Sunt date care indică perspectiva unui județ sigur”, a spus Flutur.

El a subliniat că situația epidemiologică actuală este meritul întregii populații și mulțumit sucevenilor pentru că au respectat regulile și a transmis, în același timp, ca sucevenii să fie în continuare prudenți pentru că pericolul încă nu a trecut.