Niciun caz de Covid-19 în evoluție în 61 de localități sucevene. Prefectura Suceava: Vă rugăm să fiți în continuare vigilenți în aplicarea măsurilor de prevenire


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, miercuri, că lista localităților sucevene în care nu este înregistrat niciun caz de Covid-19 a crescut.

Astfel, din 114 localități din județ, în 61 nu este niciun caz de Covid-19 în evoluție, 45 au sub cinci cazuri în evoluție, trei au sub zece cazuri în evoluție iar cinci unități administrativ teritoriale au peste zece cazuri în evoluție.

Cifrele furnizate de Prefectură sunt extrase din baza de date privind numărul de cazuri în evoluție la nivelul unităților administrativ teritoriale. Sursa citată nu menționează însă numele localităților și numărul de cazuri în evoluție în fiecare localitate în parte.

În același timp, Prefectura roagă sucevenii „să fie în continuare vigilenți în aplicarea măsurilor de prevenire și să țină cont de recomandările specialiștilor privind protecția personală împotriva Covid-19”.

Prefectura reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.


Intră acum și în grupul de