Pompierii suceveni au intervenit în mai multe localități pentru evacuarea apei din gospodării și pentru a îndepărta arbori căzuți în urma furtunilor//FOTO-VIDEO


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au intervenit, vineri după amiaza, în mai multe localități din județ pentru a evacua apa din gospodării, dar și pentru a îndepărta arbori căzuți în urma furtunilor.

Potrivit ISU Suceava, până la ora 21:00, pompierii militari suceveni au intervenit pentru evacuarea apei din 11 curţi, două beciuri şi patru locuinţe în Rădăuți, din două curți din Siret, câte o curte din  Vicovu de Sus, Straja, dar și o curte şi anexele gospodăriei din Horodnic de Jos și o curte și o anexă gospodărească din Costişa.

De asemenea, pompierii militari au intervenit pentru defrişarea unor arbori căzuţi în localităţile Vicovu de Sus, Frătăuţii Vechi, Boroaia şi Rădăuţi.

Misiunile pompierilor continuă în județ.

Dezastru la Straja

Apele au făcut prăpăd la Straja

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 3. Juli 2020

Reamintim că județul Suceava este sub avertizare cod portocaliu de furtuni până sâmbătă la ora 2:00 și cod roșu de inundații în bazinul hidrografic al râului Suceava până vineri la ora 24:00.


Intră acum și în grupul de