Tigari ascunse sub capota, langa motorul masinii


Intră acum și în grupul de

Persoanele care vor să introducă ilegal ţigări în ţară dau dovadă de multă ingeniozitate. Potrivit IJPF Suceava, duminică, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca „Volkswagen”, A. Răzvan, în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Dingeni – judeţul Botoşani. Frontieriştii au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portierele din spate ale autoturismului şi sub capotă lângă motor, un număr de 500 pachete de ţigări marca „More”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 2.140 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către vameşi, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Săptămâna trecută, poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Suceava au executat un număr de 398 misiuni şi acţiuni specifice proprii nepermiţând intrarea în ţară a 5 cetăţeni străini şi ieşirea unui număr de 7 români.
De asemenea au fost descoperite şi reţinute în vederea confiscării 14.090 pachete de ţigări în valoare de 60.408 lei, au fost aplicate un număr de 19 amenzi contravenţionale şi s-au constatat un număr de 4 infracţiuni.


Intră acum și în grupul de