VIDEO // Cinci răniți în urma unei explozii la o construcție anexă a Mănăstirii Sihăstria Rarăului


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane  au fost rănite și evaluate medical, duminică după amiaza, în urma unui explozii produse cel mai probabil în urma unor acumulări de gaze, într-o încăpere a unei construcții anexe aparținând Mănăstirii Sihastria Rarăului.

Potrivit reprezentatului ISU Suceava Ionuț Cobziuc, în urma exploziei, din cauza suflului fierbinte și al geamului încăperii respective care s-a spart, au fost rănite persoanele din zonă, unele suferind arsuri ușoare, altele zgârieturi și tăieturi de la bucățile de sticlă.

La fața locului intervin pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Pompierii militari ajunși în zonă au evaluat medical cinci persoane, dintre care doar o femeie va fi transportată la spital, iar ceilalți răniți refuză transportul la o unitate spitalicească. La o prima evaluare, niciunul nu prezintă răni grave, care să le pună în pericol viața.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar după investigațiile medicale și acordarea primului ajutor medical pompierii vor face cercetări pentru identificarea cauzei probabile și a circumstanțelor în care s-a produs explozia.

Suflul exploziei a afectat o cameră tehnică și o bucătărie aflate în construcția anexă respectivă.


Intră acum și în grupul de