Malinean mort dupa ce caruta in care se afla a fost lovita de o masina


Intră acum și în grupul de

Un mălinean aflat într-o căruţă nesemnalizată a decedat după ce un autoturism nu a văzut atelajul şi a intrat în el. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 20.46 pe DN 2 E în afara localităţii Cornu Luncii, C. Eugen, de 22 ani, din localitate, posesor al PC categoria „B”, din anul 2008, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat şi neînregistrat condus de B. Menix, de 30 ani din comuna Mălini, care circula în aceiaşi direcţie de mers.

În urma impactului a rezultat decesul lui C. Ilie, de 31 ani, din comuna Mălini, care se afla în atelaj şi rănirea conducătorului atelajului, care a rămas internat.
Conducătorul auto C. Eugen a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, recoltându-i-se probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot luni, la ora 14.50, pe DJ 209 G în mediul urban, pe raza oraşului Vicovu de Sus, R. Ciprian, de 21 ani, localnic, în timp ce conducea un atelaj hipo, a pierdut controlul acestuia, iar minora M. Alina, de 16 ani din localitate, care se afla în atelaj, a căzut pe partea carosabilă, sub roată.

Adolescenta a avut noroc şi nu a fost rănită grav dar a fost transportată la spital unde i s-a stabilit diagnosticul: ,,contuzie bază toracică stânga” necesitând pentru vindecare circa 4-5 zile de îngrijiri medicale, rămânând internată.
Ambelor persoane li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de