Au fost reluate și cursele din Suceava spre Marea Britanie. Managerul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța: Revenim la programul normal de zbor pentru destinațiile externe


Intră acum și în grupul de

Compania Wizz Air a reluat, de marți, și cursele regulate Suceava-Londra Luton, a declarat, managerul Aerportului Suceava, Ioan Măriuța, care a menționat că de astăzi s-a revenit la programul normal de zbor pentru destinațiile externe.

Ioan Măriuța a declarat pentru News Bucovina că în urma deciziei CNSU care a inclus și Marea Britanie în rândul țărilor de unde nu se impune intrarea în carantină, se poate vorbi de o reluare normală a zborurilor spre destinațiile externe de pe Aeroportul Suceava.

În aceste condiții, de pe Aeroportul Suceava se efectuează zboruri regulate spre trei destinații din Italia și câte una din Germania, Austria și Marea Britanie.

Ioan Măriuța a spus că urmează ca în 10 iulie să fie inaugurat zborul regulat Suceava-Larnaca, iar din 3 august va fi inaugurat zborul Suceava-Dortmund.

„Sigur, în aerogară se respectă un set de măsuri pentru evitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus, iar pasagerii sunt îndrumați să respecte toate aceste reguli”, a spus managerul Aeroportului Suceava.

Ioan Măriuța a spus că de la o zi la alta crește și numărului pasagerilor care vin sau pleacă de pe aeroportul Suceava și a menționat că nu au existat probleme legate de nerespectarea măsurilor sanitare impuse.

„După ce am avut o perioadă destul de dificilă, încet-încet, activitatea pe Aeroportul Suceava revine la normalitate”, a declarat Măriuța.

El a spus că se lucrează  în continuare la proiectele de dezvoltare, în principal la finalizarea Terminalului 2.

„După punerea în funcțiune a Terminalului 2 sperăm să completăm destinațiile externe”, a spus Ioan Măriuța.


Intră acum și în grupul de