Ion Lungu: În municipiu sunt încă între 10 și 13 cazuri active de Covid-19. Indiferent de deciziile Curții Constituționale trebuie să fim responsabili fiecare dintre noi


Intră acum și în grupul de

În ultima perioadă în municipiul Suceava s-a menținut cam același număr de cazuri active de Covid-19, a declarat, miercuri, primarul Ion Lungu.

El a spus că au fost între 10 și 13 cazuri active de Covid-19, iar marți erau 13 cazuri.

Primarul a făcut un apel ca sucevenii să respecte în continuare măsurile de prevenție.

„Mă bucur că am ieșit din top 5 și apoi din top 10 ca județ la nivel de țară. Indiferent de deciziile Curții Constituționale în primul rând trebuie să fim responsabili fiecare dintre noi”, a spus Ion Lungu.

El a reamintit că trebuie purtată masca de protecție în spații închise, dar chiar și afară, cu păstrarea distanței fizice.

Ion lungu

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 7. Juli 2020

„Noi am pătimit suficient de pe urma acestui coronavirus și sper să reușim să păstrăm, să controlăm răspândirea acestui virus”, a spus primarul.

Ion Lungu a mai anunțat că bazinul de înot de la Școala Nr. 3 rămâne în continuare închis pentru că sunt prea complicate măsurile ce trebuiesc aplicate pentru a putea fi deschis și a mai spus că stadionul rămâne deschis pentru alegare, dar că va fi închis pe perioada în care echipa de fotbal va desfășura antrenamente.


Intră acum și în grupul de