Un sofer beat ce a dat cu masina peste un biciclist a vrut sa fenteze alcooltestul


Intră acum și în grupul de

Un şofer băut ce a accidentat un biciclist a încercat să trişeze când a suflat în etilotest. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la orele 18.15, pe DN 2E în interiorul oraşului Vicovu de Sus, U. Ion, în vârstă de 56 ani, din comuna Bilca, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „B,CE, Tr” din anul 1990, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire a unei biciclete, condusă regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de C. Vasile, de 47 ani, localnic.

Autoturismul l-a acroşat şi accidentat pe biciclist, necesitând pentru vindecare aproape două săptămâni de zile îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, după producerea accidentului, a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei, fiind identificat imediat la domiciliul său.

Şoferul nu a fost testat cu aparatul etilotest, întrucât acesta a dat „eroare” de 5 ori, iar biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care ambilor li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de