Oficial: Numărul sucevenilor vindecați de Covid-19 a ajuns la 3.552. În spitalele din Suceava și Rădăuți rămân internați 125 de pacienți Covid-19


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că numărul sucevenilor vindecați de Covid-19 a ajuns la 3.552.

Sursa citată arată că în ultimele 24 de ore, șapte suceveni au fost declarați vindecați de Covid-19 și externați din spital. În același interval, patru suceveni cu Covid-19 au fost internați în SJU Suceava.

Astfel, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 529 pacienți, din care 101 pacienți Covid-19, în secția ATI fiind 11 pacienți, dintre care unul este ventilat.

În același timp, în Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 24 de pacienți Covid-19 și nouă persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

De menționat că în cursul zilei de 9 iulie, polițiștii au verificat 33 de persoane și 43 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în contextul Covid-19. Astfel, au fost aplicate șapte amenzi în valoare totală de 1.000 lei.

Prefectura Suceava mulțumește tuturor sucevenilor care respectă măsurile și recomandările specialiștilor și face un apel către toți cetățenii pentru aplicarea în continuare, cu strictețe, a normelor de distanțare socială și igienă, precum și a tuturor măsurilor de protecție individuală.


Intră acum și în grupul de