O comerciantă din Piața Agroalimentară Burdujeni a fost arestată pentru 30 de zile. Ea este cercetată pentru contrabandă cu țigări


Intră acum și în grupul de

Procurorii suceveni au dispus, în data de 10 iulie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o comerciantă din Piața Agroalimentară Burdujeni prinsă cu aproape 1.000 de pachete de țigări de contrabandă.

Suceveanca P.E., de 51 de ani, a fost depistată, în data de 9 iulie, în urma unui control efectuat de polițiștii suceveni. Mai exact, femeia deținea 937 pachete de țigări de contrabandă. Suceveanca a avut o atitudine ezitantă în momentul în care a fost întrebată despre proveniența țigărilor și a devenit necooperantă.

Inițial, ea a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente cu propunere procedurală. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”.

Ulterior, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava s-a dispus arestarea preventivă a femeii, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „contrabandă”.


Intră acum și în grupul de