O comerciantă din Piața Agroalimentară Burdujeni a fost arestată pentru 30 de zile. Ea este cercetată pentru contrabandă cu țigări

Procurorii suceveni au dispus, în data de 10 iulie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o comerciantă din Piața Agroalimentară Burdujeni prinsă cu aproape 1.000 de pachete de țigări de contrabandă.

Suceveanca P.E., de 51 de ani, a fost depistată, în data de 9 iulie, în urma unui control efectuat de polițiștii suceveni. Mai exact, femeia deținea 937 pachete de țigări de contrabandă. Suceveanca a avut o atitudine ezitantă în momentul în care a fost întrebată despre proveniența țigărilor și a devenit necooperantă.

Inițial, ea a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente cu propunere procedurală. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”.

Ulterior, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava s-a dispus arestarea preventivă a femeii, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „contrabandă”.