Viceprimarul Lucian Harșovschi avertizează că numărul cazurilor active de Covid-19 este în creștere în municipiul Suceava și face apel la respectarea măsurilor de protecție


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a făcut, miercuri, un apel la responsabilitate a cetățenilor municipiului arătând că, din nefericire, numărul cazurilor active de Covid-19 este în creștere în municipiu.

El a precizat că marți erau în municipiu 20 de cazuri active de Covid-19.

„Fac un apel sucevenilor să fie responsabili pentru a fi sănătoși”, a spus viceprimarul.

Harșovschi a arătat că în ultima lună și jumătate Poliția locală Suceava a aplciat 207 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție, din care 118 amenzi în Bazar și 13 în mijloacele de transport în comun.

Lucian Harsovschi susține o conferința de presa

Conferința de presa la Primaria Suceava – viceprimar Lucian Harsovschi

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 14. Juli 2020

El a spus că în cursul zilei de marți a făcut împreună cu subprefectul Daniel Prorociuc și reprezentanți ai Poliției Locale o campanie de informare și prevenție și a constatat că, în general, lumea respectă măsurile de protecție, dar că sunt și unele persoane care nu poartă masca de protecție în mod corect.

Lucian Harșovschi a precizat că Poliția locală Suceava va fi în continuare în teren pentru a verifica respectarea măsurilor impuse de starea de alertă și speră că sucevenii vor fi în continuare responsabili pentru că această epidemie nu este o glumă.


Intră acum și în grupul de