Managerul SJU Suceava Alexandru Calancea vrea să refacă imaginea spitalului pentru a deveni un spital de elită: Vrem să facem noi proceduri, astfel încât să avem un spital performant, unde să putem să ne tratăm așa cum este normal în secolul XXI


Intră acum și în grupul de

Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Suceava, Alexandru Calancea, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că dorește să refacă imaginea acestui spital și să îl transforme într-un spital de elită.

„Obiectivele mele ca manager sunt să formăm o echipă unită, o echipă medicală performantă. În alt doilea rând să schimbăm modul de comunicare, relația dintre cadrul medical, pacient și aparținător.În al treilea rând mi-aș dori foarte mult să refacem imaginea acestui spital, să refacem imaginea Sucevei și nu în ultimul rând a Bucovinei și mi-aș dori foarte mult să avem un spital performant, să avem un spital de elită prin colaborări cu universitățile”, a spus Calancea.

El a menționat că SJU Suceava are o colaborare strânsă și speră că de durată cu USV, dar că vrea colaborări și cu alte universități din țară și străinătate, dar și cu clinici din țară și din străinătate.

Spitalul județean Suceava

Dr. Calancea Alexandru , noul manager al Spitalului Județean Suceava prezintă noua echipa managerială

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 21. Juli 2020

„Vrem să aducem noi specialități la Spitalul Județean Suceava, vrem să facem noi proceduri astfel încât să avem un spital performant unde să putem să ne tratăm așa cum este normal în secolul XXI”, a spus managerul interimar al SJU Suceava.

El a arătat că deocamdată există o dificultate pentru că încă este spital Covid, dar asta nu împiedică să fie tratați și pacienții cu patologii non-Covid.

„Avem trasee foarte bine stabilite, verificate de epidemiologi astfel încât pe lângă patologia Covid pe care o tratăm și am început să ne familiarizăm cu ea, să tratăm și să avem grijă de pacienții noștri non-Covid, urgențe medico-chirurgicale sau cu alte patologii  cronice.Aceste lucruri se vor face trepat, având în vedere evoluția epidemiologică de la zi la zi”, a spus managerul SJU Suceava.

El a subliniat că în SJU Suceava viața merge înainte și că nu au fost oprite proiectele.

„Nu ne-am oprit visele în această epidemie. Ne dorim în continuare să progresăm, ne dorim în continuare să avem noi specialități, ne dorim în continuare să fim performanți”, a spus Calancea.


Intră acum și în grupul de