Beat fiind, un sofer a acrosat o stiva de pavele care s-ar fi putut pravali peste un radautean


Intră acum și în grupul de

Din cauza unui şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, un rădăuţean a fost la un pas de a se trezi cu o stivă de pavele peste el. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orelor 16.40, pe strada calea Bucovinei din municipiul Rădăuţi, C. Ilie, de 42 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, care circula în faţa sa, condus de C. Dumitru, de 35 ani, din comuna Grăniceşti.

Din cauza nepăstrării unei distanţe laterale suficiente, a acroşat autoturismul ce era depăşit în partea lateral stânga spate.

În urma impactului autoturismul ce a intrat în depăşire a ricoşat pe contrasens, oprindu-se între un stâlp de electricitate şi o stivă de pavele, acroşându-l şi rănindu-l pe N. Vasile, de 61 ani, localnic, care a fost surprins lângă stiva de pavele.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui C. Ilie şi negativ pentru C. Dumitru, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima, ce are nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale nu a fost testată cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de