Un ucrainean, hot de autovehicule in judet


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Ucraina a început să facă o practică din a fura autovehicule din judeţ. Potrivit IPJ Suceava, luni, a fost reclamat furtul unui microbuz din municipiul Suceava, proprietatea lui Ş. Constantin. Marţi, la ora 10.00, pe strada 28 Noiembrie, din oraşul Siret, s-a găsit abandonat microbuzul reclamat furat. În timpul cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că la o distanţă de aproximativ 100-200 m se află parcat un alt microbuz înmatriculat în Ucraina.

În urma măsurilor specifice desfăşurate, în punctul de frontieră Siret s-a dispus o verificare amănunţită a microbuzului înmatriculat în Ucraina. La volan a fost identificat cetăţeanul ucrainean N. Igor, de 26 ani, din Ucraina, asupra căruia s-a găsit o cheie artizanală, iar în interiorul maşinii au fost descoperite, ascunse în plafonieră două plăcuţe de înmatriculare ucrainene, iar sub bancheta dreapta faţă, un calculator de bord.

Potrivit probelor administrate în cauză, a fost stabilit ca principal suspect de comiterea furtului cetăţeanul ucrainean, totodată fiind suspect şi de comiterea altui furt de autovehicul, comis la 31.10./01.11.2009.

Ucraineanul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe timp de 24 ore, urmând a fi prezentat la Parchet cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de