In arest, dupa ce au incercat sa fure o betoniera


Intră acum și în grupul de

Doi hoţi vor sta pentru 29 de zile în arest, iar un al treilea are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mălini au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că de la locuinţa în construcţie a lui N. Mihai, din localitate, două persoane sustrag bunuri din curte.

Deplasaţi la faţa locului, în apropierea locuinţei părţii vătămate poliţiştii au găsit o autoutilitară condusă de S. Marcel, de 29 ani, din comuna Cornu Luncii, care era însoţit de C. Nicolae, de 20 ani, din comuna Slatina, stabilindu-se că au sustras din curtea locuinţei lui N. Mihai o betonieră pe care au abandonat-o înainte de a părăsi locul faptei.

De asemenea s-a stabilit că la săvârşirea faptei a participat şi o a treia persoană, respectiv S. Radu, de 31 ani, din comuna Valea Moldovei, ce a fost identificat şi reţinut ulterior.

Cei trei, miercuri seara, au mai săvârşit o faptă de furt calificat din incinta unei societăţi comerciale din Bucureşti, punct de lucru Microcentrala Slatina, unde au pătruns prin efracţie şi au sustras mai multe componente electrice, unelte şi scule în valoare de 1.000 lei.

Prejudiciul cauzat prin săvârşirea infracţiunilor este de 2.500 lei, acesta fiind recuperat în proporţie de 80%.

Cei în cauză au fost conduşi la Parchetul de pa lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă, măsură însuşită doar pentru C. Nicolae şi S. Radu, care au fost prezentaţi Judecătoriei Fălticeni.

Pe numele celor doi, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile, în baza cărora au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava, iar pentru S. Marcel, parchetul a dispus interdicţia de a părăsi localitatea pentru o perioadă de 29 de zile.


Intră acum și în grupul de