Ion Lungu: Vin autobuzele electrice!


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în conferința săptămânală de presă, că firma care a câștigat licitația pentru livrarea de autobuze electrice organizată de Primărie au anunțat că vor respecta termenul din contract de 25 septembrie.

„Vin autobuzele electrice!”, a spus Ion Lungu.

El a menționat că a discutat cu firma care a câștigat licitația și i-au fost date asigurări că cele 25 de autobuze electrice vor ajunge în autobaza din Suceava până în 25 septembrie.

Lungu a arătat că a fost, marți, la Ministerul Dezvoltării Regionale și la Ministerul Finanțelor Publice pentru asigurarea montajului financiar menționând că municipalitatea va trebui să achite circa 7 milioane de euro TVA pentru aceste autobuze, care va fi recuperat.

Conferința de presa la Primaria Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu susține o conferința de presa

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 4. August 2020

Astfel, la Ministerul Dezvoltării Regionale a fost confirmat faptul că licitația a fost făcută corect și că i-a rugat să aibă pregătită suma de bani pentru plata autobuzelor la care se adaugă și confinanțarea municipiului.

El a spus că va fi aprobată, în luna august, o hotărâre a Consiliului Local Suceava astfel încât până la mijlocul lunii septembrie să fie finalizat montajul financiar pentru achiziția autobuzelor electrice.


Intră acum și în grupul de