Un pastor ce-și abuza sexual fiicele minore și le supunea la munci grele a fost trimis în judecată de procurorii din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a anunțată că luni, 10 august, un procuror a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui bărbat, învinuit în comiterea unor infracțiuni grave, precum violul.

Comunicatul precizează că profesia bărbatului „presupune existența unui standard ridicat al conduitei morale”, acesta fiind pastor.

Potrivit sursei menționate, în perioada 2014 – iulie 2020, bărbatul a agresat fizic și verbal, în mod repetat, cinci dintre copiii săi minori (patru fete și un băiat). El îi bătea cu diferite obiecte, îi supunea la pedepse şi activităţi grele de gospodărie – uneori şi pe timp de noapte şi ploaie, le aplica corecţii prin privare de hrană, punându-le astfel în primejdie gravă dezvoltarea fizică.

Mai mult ca atât, prin constrângere și teroare bărbatul își viola una dintre fiicele minore și forța celelalte fete la acte de natură sexuală.

Prin urmare, bărbatul este învinuit de viol, patru infracțiuni de agresiune sexuală, fiecare în formă continuată şi cinci infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului.


Intră acum și în grupul de