Oficial: În ultimele 24 de ore, doar doi suceveni cu Covid-19 au fost internați în spital, fiind externate 20 de persoane vindecate. Până acum, 3.956 de suceveni s-au vindecat de Covid-19


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava anunță că potrivit datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.956 de persoane declarate vindecate.

În același timp, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate două persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 20 persoane declarate vindecate.

Prin urmare, din totalul celor 491 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 132 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, iar 132 pacienți sunt în zona tampon. Din cei 132 pacienți diagnosticați Covid-19, 82 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 38 forme ușoare, iar 12 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care patru sunt ventilați mecanic.

În Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 73 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și cinci persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Sursa precizează că persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 36.446 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 325 de persoane, mai menționează Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de