Gata cu gripa in Primaria Suceava! (VIDEO)

Angajaţilor din cadrul Primăriei Suceava le-a mai venit sufletul la loc după sperietura pe care au tras-o săptămâna trecută, când au aflat că viceprimarul municipiului, Lucian Harşovschi, a fost diagnosticat cu noul virus gripal de tip AH1N1.

Pe parcursul zilei de miercuri edilul-şef al Sucevei, Ion Lungu, a declarat într-o conferinţă de presă că în cadrul Primăriei „în afară de cazul viceprimarului nu a mai fost semnalat nici un alt angajat care să prezinte simptomele gripei noi, iar lucrurile au intrat în normal”.

De altfel, la finele săptămânii trecute sediul administraţiei municipale a fost supus unei ample acţiuni de dezinfecţie. În plus, şi viceprimarul a trecut cu bine peste îmbolnăvire. „De astăzi domnul Harşovschi şi-a reluat activitatea şi chiar eu am stat de vorbă cu el. S-a făcut bine, sănătos, mai ales că a avut şi o formă uşoară a acestui tip de gripă”, a conchis Lungu.

Pe de altă parte, o adresă din partea Ministerului Sănătăţii pe care Primăria a înaintat-o tuturor unităţilor de învăţământ solicită ca până la încetarea pandemiei să se sisteze activităţile extraşcolare şi mai ales cele ce vizează schimburile de experienţă între elevi din diferite ţări.

loading...