Acasă Actualitate Primărie din județul Suceava amendată de Garda de Mediu cu 10.000 de...

Primărie din județul Suceava amendată de Garda de Mediu cu 10.000 de lei pentru abandonarea de deșeuri pe raza localității


Intră acum și în grupul de

O primărie din judeţul Suceava a fost sancţionată, miercuri, de comisari ai Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava cu 10000 de lei după ce, în urma unei sesizări, s-au constatat abandonări de deşeuri pe raza localităţii.

Potrivit unui comunicat de presă publicat online pe pagina oficială a instituţiei, comisari ai CJ al GM Suceava s-au deplasat într-o localitate suceveană pentru a verifica o sesizare privind “abandonări de deşeuri şi incinerări ale acestora”.



Comisarii de mediu suceveni au constatat la faţa locului abandonări de deşeuri menajere în amestec, doze din aluminiu, PET-uri, anvelope, deşeuri materiale din construcţii, precum şi urme de incinerare a deşeurilor în lunca râului Suceava.

“Pentru neconformităţile constatate Autoritatea Administraţiei Publice Locale a fost sancţionată cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform Legii nr.211/2011, cu modificările şi completările ulterioare, stabilindu-se măsuri ferme de remediere a deficienţelor constatate”, se precizează în comunicatul CJ al GM Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version