Prefectura Suceava: În județ evoluează 325 cazuri de Covid-19 în 75 de localități sucevene, iar în 39 de localități nu se înregistrează niciun caz


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că joi, în județul Suceava sunt 325 de cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, miercuri fiind 322 de cazuri.

Sursa precizează că potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe localități, din cele 114 localități sucevene 39 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 29 au câte un caz în evoluție, 31 au sub cinci cazuri în evoluție, 7 au sub zece cazuri în evoluție iar 8 au peste zece cazuri în evoluție.

(Photo by STR / AFP) / China OUT (Photo by STR/AFP via Getty Images)

În același timp, la nivelul județului, 485 de persoane se află în carantină, iar 93 de persoane în izolare la domiciliu.

Pe lângă asta, în cursul zilei de 12 august, polițiștii au desfășurat activități în context Covid-19, fiind verificate 459 persoane. 

De asemenea, au fost verificate 79 societăți comerciale, fiind aplicate 8 amenzi, în valoare de 6.500 lei, pentru  nerespectarea măsurilor de protecție individuală și neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor răspândirii epidemiei.

Sursa precizează că datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.


Intră acum și în grupul de