Prefectura Suceava: Numărul cazurilor de Covid-19 în evoluție crește la 332 cazuri în 75 de localități sucevene. Doar 39 localități n-au niciun caz


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că vineri, în județul Suceava sunt 332 de cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, joi fiind 325 de cazuri.

Sursa precizează că potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe localități, din cele 114 localități sucevene 39 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 28 au câte un caz în evoluție, 31 au sub cinci cazuri în evoluție, 7 au sub zece cazuri în evoluție iar 9 au peste zece cazuri în evoluție.

În același timp, la nivelul județului, 498 de persoane se află în carantină, iar 88 de persoane în izolare la domiciliu.

Pe lângă asta, în cursul zilei de 13 august, polițiștii au desfășurat activități în context Covid-19, fiind verificate 432 de persoane. 

De asemenea, au fost verificate 95 societăți comerciale și au fost aplicate 14 amenzi în valoare de 17.500 lei.

Având în vedere evoluția cazurilor de Covid-19, Prefectura Suceava solicită cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală inclusiv în spațiile deschise dar aglomerate, măsuri care sunt necesare pentru a proteja atât sănătatea noastră cât și pe cea a celor din jur.


Intră acum și în grupul de