Acasă Actualitate Tigari ascunse de ucraineni, de ochii frontieristilor

Tigari ascunse de ucraineni, de ochii frontieristilor


Intră acum și în grupul de

Ţigări în valoare de peste 16.000 lei au fost confiscate miercuri, de poliţiştii de frontieră suceveni. Potrivit IJPF Suceava, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din P.T.F. Siret, au depistat în autoturismul unui ucrainean, 500 de pachete de ţigări marca „ Viceroy” ce erau ascunse în portiere şi sub bancheta din spate.

Astfel, la P.T.F. Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca “Vaz”, cetăţeanul ucrainean I. Viacheslav, în vârstă de 31 de ani. La verificarea mijlocului de transport s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portiere şi sub bancheta din spate, un număr de 500 pachete de ţigări marca „ Viceroy”, de provenienţă ucraineană.



Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2125 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către autorităţile vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.
Totodată, autoturismul marca „Vaz” a fost indisponibilizat, până la achitarea amenzii contravenţionale.

Tot miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Siret, au executat o misiune specifică în zona de responsabilitate, şi au oprit pentru control un autoturism marca „ Volkswagen”, ce era condus de cetăţeana ucraineană S. Violeta, în vârstă de 39 de ani. În bagajele personale au găsit un număr de 900 pachete de ţigări marca „ More”, de provenienţă ucraineană, fără documente legale de provenienţă.
Ţigările în valoare de 3.843 lei au fost confiscate, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version