În județul Suceava sunt 347 cazuri active de Covid-19 în 75 localități. Prefectura Suceava îndeamnă cetățenii să fie precauți: În această perioadă orice neglijență are costuri sociale, financiare și de timp mult prea mari


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat că miercuri, în județul Suceava sunt 347 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție, față de 353 cazuri câte erau cu o zi în urmă.

Sursa precizează că potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe localități, din cele 114 localități sucevene 39 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 27 au câte un caz în evoluție, 28 au sub cinci cazuri în evoluție, 16 au sub zece cazuri în evoluție iar patru au peste zece cazuri în evoluție.

În același timp, în carantină se află 419 suceveni, iar în izolare 64. Totodată, numărul total de persoane testate până în prezent este de 41.793 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 374 persoane.

Pe lângă asta, forțele de ordine continuă verificările în contextul Covid-19. Astfel, au fost verificate 412 persoane și 34 de firme, fiind aplicate șapte amenzi în valoare de 12.500 lei.

În aceste condiții, Prefectura Suceava îndeamnă cetățenii să fie precauți în continuare, să nu renunțe la a respecta regulile de igienă cu strictețe și de a purta masca de protecție corect, în special în locurile aglomerate. În această perioadă orice neglijență are costuri sociale, financiare și de timp mult prea mari.

„Reduceți la minim contactul în zonele comune, încercați să fiți vigilenți pentru că, din păcate, uneori, această boală ne obligă să plătim prețul suprem – o viață omenească.

Dacă ați fost în concediu, înainte de a vă relua activitatea, vă rugăm să vă faceți o autoevaluare a stării de sănătate și să apelați la medic în cazul în care aveți simptome.

Încercați să vă protejați permanent pentru a vă feri de infecție și urmările ei atât dumneavoastră cât și cei dragi dumneavoastră!”, menționează Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de