Flutur anunță că Stulpicani va deveni una dintre cele mai frumoase comune turistice din Bucovina și că potențialul turistic poate fi pus în valoare după ce drumurile județene din zonă au fost modernizate


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, la Stulpicani, la inaugurarea unei școli modernizate în comună și a remarcat investițiile pe care primarul Vasile Zancu le-a efectuat și le face în continuare în comună, subliniind că după ce Consiliul Județean Suceava a finanțat modernizarea căilor de acces se poate pune mai bine în valoare potențialul turistic al acestei comune.

Flutur a fost în satul Negrileasa din comuna Stulpicani la inaugurarea modernizării unei școli cu 150 de elevi.

El a arătat că școala arată foarte frumos, are cu săli de clasă moderne, cu grupuri sanitare corespunzătoare și încălzire centralizată.

„Totul este pus la punct cu două zile înainte de începerea școlii”, a spus președintele CJ Suceava.

El a subliniat că primarul Vasile Zancu nu este la primul obiectiv, iar comuna Stulpicani este un șantier, cu patru școli au fost modernizate, cu o primărie nouă gata să fie pusă în funcțiune și modernizarea unor drumuri comunale.

„La toate acestea CJ Suceava a venit cu modernizare a peste 16 km de drumuri județene. Comuna Stuplicani poate fi vizitată astăzi pe drumuri care arată foarte bine. Atât de la Frasin spre Ostra și Broșteni, cât și de la Frasin spre Gemenea și spre Codrul Secular de la Slătioara”, a spus Flutur.

El a precizat că mai este de finalizat lucrarea la un sector de drum mic până la Slătioara și a anunțat că pentru anul viitor pregătește finalizarea tronsonului care să facă legătura cu Câmpulung Moldovenesc.

„Am fost și sunt alături de stulpicăneni și îl felicit pe primar și îi urez succes și sunt convins că va face această comună una dintre cele mai frumoase comune turistice din Bucovina”, a mai spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de