Gheorghe Flutur, convins că realizarea autostrăzii A 7 va genera dezvoltare și locuri de muncă în zona Liteni-Dolhasca: Guvernul nostru semnează peste câteva zile contractele de proiectare//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a inspectat lucrările realizate cu fonduri europene la modernizarea drumului județean Suceava-Iași prin Liteni și Dolhasca, a declarat că acest drum se va intersecta cu viitoarea autostradă A 7.

„Acest drum se va intersecta cu autostrada A 7 Siret-Suceava-București și care va trece prin zona Liteni-Dolhasca”, a spus Flutur.

El a subliniat că este foarte importantă este această investiție în infrastructura de autostrăzi.

„Eu văd o perspectivă foarte frumoasă zonei Liteni-Dolhasca. Sunt convins că se vor crea multe locuri de muncă în zona autostrăzii”, a declarat președintele CJ Suceava.

El a menționat că în doi ani se vor finaliza proiectele tehnice și exproprierile urmând ca apoi să înceapă execuția autostrăzii.

„Guvernul nostru va semna zilele viitoare contractele de proiectare și urmează exproprierea și toată documentația în circa doi ani de zile ca apoi să începem construcția acestei autostrăzi pe patru benzi care să facă legătura cu București”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de