Flutur: Anul acesta a fost un an de vârf în modernizarea drumurilor din județul Suceava. Modernizăm și Suceava-Berchișești care face legătura între localitățile de pe Valea Sucevei cu cele de pe Valea Moldovei.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că anul 2020 a fost un an de vârf în ceea ce privește modernizarea drumurilor județene din județul Suceava.

El a arătat că CJ Suceava modernizează în continuare și drumul Suceava-Berchișești prin Liteni-Moara.

„Acum refacem porțiunea de drum județean afectată de inundații în zona pasajului de cale ferată și turnăm covor asfaltic la Berchișești, tronsonul dinspre drumul național DN2E”, a spus Flutur.

El a precizat că în același timp au început și lucrările de modernizare a tronsonului Suceava-Liteni-Moara, astfel că va fie modernizat un drum foarte circulat, Suceava – Berchișești, care face legătura între localitățile de pe Valea Sucevei cu cele de pe Valea Moldovei.

„Am avut în vedere asigurarea unei infrastructuri adecvate pentru locuitorii zonei, dar și pentru turiști”, a spus Flutur care a explicat că acest drum asigură o legătură între Suceava și Gura Humorului și că mai există și legătura cu drumul Ciprian Porumbescu-Drăgoiești-Horodniceni spre Fălticeni.

„Anul aceste a fost un an de vârf în modernizarea drumurilor din județul Suceava. Vremea a permis să se lucreze, constructorii s-au ținut de treabă, noi nu am avut întârzieri la decontarea lucrărilor. S-a putut vedea: județul Suceava – un șantier”, a declarat președintele CJ Suceava.

El a precizat că a cerut Direcției Județene de Drumuri și Poduri să grăbească executarea marcajelor pe drumurile asfaltate mai ales că s-a intrat în toamnă și se așteptă și vreme cu ceață.


Intră acum și în grupul de