Flutur: În cei patru ani de mandat am modernizat peste 300 de km de drumuri județene. Fălticeni va fi la 20 de kilometri de autostrada A7 pe un drum modernizat


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a respins, miercuri, acuzele aduse de candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, arătând că în patru ani de mandat a modernizat un sfert din rețeaua de drumuri județene din județ.

„În cei 4 ani din actualul mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur trage linie și adună peste 300 km de drumuri județene modernizate, circa o treime din rețeaua județeană”, a spus Flutur.

El a subliniat că a fost un efort uriaș, iar anul 2020 a fost un an de vârf.

„Informez populația județului Suceava despre aceste lucruri și sper să audă și o serie de candidați sau politicieni care par a nu vedea ce se face în acest județ”, a declarat Gheorghe Flutur.

Președintele CJ Suceava a precizat că doar miercuri a verificat stadiul lucrărilor pe trei șantiere unde se execută lucrări de modernizare la drumuri județene.

„De la prima oră a dimineții am fost prezent  pentru verifica lucrările pe drumul care leagă municipiul Fălticeni de orașul Liteni, prin Hârtop și Vulturești. Vom  asigura astfel legătura Fălticeniului cu viitoarea Autostrada A7. Așadar, Fălticeniul va fi la 20 km de A7, pe un drum modernizat”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de