Sportivul rădăuțean Andrei Chipreanov, campion național absolut la skandenberg, brațul stâng


Intră acum și în grupul de

Sportivul rădăuțean Andrei Chipreanov a câștigat titlul de campion național absolut la skandenberg, brațul stâng, la Campionatul Naţional de Skandenberg de la Piteşti, din 11 – 13 septembrie, 2020.

 De asemenea, acesta a obținut medalia de aur la categoria 100 de kilograme, brațul stâng, și medalie de aur la categoria 100 de kilograme, brațul drept, devenind astfel campion național absolut la această categorie, supranumită „Regina” tuturor categoriilor, în skandenberg.

Andrei Chipreanov este sportiv de performanță, practicând skandenberg de peste un deceniu.

Palmaresul său conține titlurile de vicecampion mondial, campion european și multiplu campion național la skandenberg, rezultate obținute anterior.

 La Rădăuți, orașul în care locuiește, Andrei Chipreanov a înființat propriul club de skandenberg, cu numele „Bucovina Skandenberg”.

Aici, Andrei pregătește actuali și viitori campioni. Cinci dintre aceștia au participat la recentul Campionat Naţional de Skandenberg de la Piteşti, unde au obținut rezultate remarcabile.

Ionuț Vasilovschi, membru al Clubului Sportiv „Bucovina Skandenberg”, a obținut locul întâi la categoria 90 de kilograme, brațul stâng, iar Theodor Andronachi a câștigat locul 2 la Juniori, categoria 80 de kilograme, brațul drept, și locul 1 la categoria 75 de kilograme, brațul stâng.

Sportivul Iosif Breabăn a obținut locul 3 la seniori, categoria 80 de kilograme, brațul drept.


Intră acum și în grupul de