Primarul Ion Lungu clarifică modul privind circulația autobuzelor electrice în perioada de testare: Este gratuită participarea la probe, dar autobuzele nu efectuează trasee prestabilite


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a clarificat, vineri seara, modul în care se va desfășura perioada de probe a noilor autobuze electrice, subliniind că timp de două săptămâni acestea vor fi testate pentru diferite situații în prezența reprezentanților firmei furnizoare.

„Așa cum am afirmat la conferința de presă, în următoarele două săptămâni se vor testa autobuzele în sarcină- cu calători, goale-fără călători, în zona de pantă sau în zona de șes, în prezența delegaților de la firma furnizoare din China”, a arătat primarul.

El a subliniat că autobuzele electrice nu vor efectua trasee în primele două săptămâni când se vor face teste și vor avea afișat mesajul „PROBE” .

„Poate nu m-am exprimat foarte clar. Am spus că cetățenii care vor să vadă sau să meargă cu autobuzele  noi, electrice, pot să participe în anumite momente la probele care se  fac. Deci nu va fi transpot gratuit așa cum au înțeles greșit unii care m-au contactat”, a spus Lungu.

El a precizat că este gratuită participarea la probe, dar că nu se efectuează trasee prestabilite în această perioadă de probe.


Intră acum și în grupul de