Hot de meserie


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au pus mâna pe un sucevean a cărui meserie este hoţia. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, cadrele Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava l-au identificat pe H. DAN, de 35 ani din municipiul Suceava, cu antecedente penale, suspect în comiterea mai multor furturi de biciclete şi din locuinţe anexe pe raza municipiului Suceava, fapte aflate în evidenţe cu A.N. -„Autori Necunoscuţi”.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 14.06.2009-02.09.2009, suceveanul a comis un număr de 9 acte materiale de furt calificat, respectiv 7 furturi de biciclete şi două furturi din locuinţe şi anexe. În urma activităţilor efectuate au fost recuperate 15 biciclete valorificate de autor -5 restituite reclamanţilor, iar pentru celelalte 10 urmând a se efectua activităţi pentru identificarea proprietarilor, precum şi alte bunuri care au fost restituite părţilor vătămate. Prejudiciul recuperat în cele 9 cauze este de 80%.

Poliţiştii spun că în baza probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale faţa de H. Dan pentru comiterea a 9 infracţiuni de furt calificat, luându-se şi măsura reţinerii pe timp de 24 ore, iar joi cel în cauză urma să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere a de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de