O batrana de 80 de ani a decedat la spital, in urma unui grav accident de circulatie


Intră acum și în grupul de

O bătrână a decedat în spital după ce a fost lovită de maşina unui ieşean, iar o minoră de 16 ani se află în stare gravă după ce, la rândul ei, a fost accidentată de un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orei 17.10, în interiorul localităţii Oniceni, comuna Forăşti, pe DN 2, C. Andrei, de 33 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat grav pe P. Catinca, de 80 ani, localnică, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Femeia a fost internată în Spitalul Judeţean Suceava unde la scut timp a decedat.

Tot vineri, în jurul orei 19.00, în interiorul localităţii Cajvana, pe DJ 178D, P. Cozma, de 19 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe acostament, unde a accidentat-o grav pe minora N. M., de 16 ani, localnică.

Ambii conducători auto purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de