Doi tineri din Siria și unul din Libia, depistați în zona Vicovu de Sus de polițiștii de frontieră suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au depistat și reținut trei cetățeni străini, doi din Siria și unul din Libia care nu-și justificau prezența în zona de frontieră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, sâmbătă, în judul orei 6:40 polițiții Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au observat trei persoane de origine afro-asiatică, care se deplasau pe jos, de la linia de frontieră spre localitatea Vicovu de Sus.

Polițiștii de frontieră au interceptat și reținut cetăţenii străini, şi, întrucât nu-și justificau prezența în zonă de frontieră, au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, în vederea continuării cercetărilor.

Din verificările preliminare s-a stabilit că doi bărbați sunt cetățeni din Siria, cu vârste de 24 și 26 de ani, iar al treilea este din Libia, în vârstă de 27 de ani.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca în continuare să fie luate măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de