Altercație între un candidat PSD și unul PNL în orașul Cajvana și mai multe cazuri de transport de persoane către secții de votare, anchetate de polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Poliției Orașului Cajvana au întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,loviri sau alte violențe”, în cazul sesizării unei agresiuni între două persoane implicate în procesul electoral în zona Secției de Votare 137 de pe raza orașului Cajvana, a anunțat Poliția Județeană Suceava.

În acest caz este vorba de o agresiune între candidatul PNL la funcția de primar și un candidat PSD la Consiliul Local după o dispută verbală între cei doi care s-a lăsat cu o lovitură cu palma peste ceafa candidatului liberal care a sesizat incidentul la 112.

Polițiștii suceveni au mai verificat în cursul zilei  17 sesizări privind diverse incidente, majoritatea vizând transportul de persoane către secții de votare.

„Fiecare sesizare este verificată de către polițiști cu profesionalism și obiectivitate, fiind audiate persoanele implicate și administrându-se material probator, urmând a fi luate măsuri în funcție de rezultatele cercetărilor”, arată Poliția Județeană Suceava.

Peste 1000 de polițiști, jandarmi și lucrători ISU, alături de celelalte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne veghează la respectarea legalității procesului electoral, precum și la respectarea ordinii și lișâniștii publice în comunități.

În scopul derulării unui proces de vot în deplină legalitate au fost instituite două  zone speciale de siguranță, zone în care forţele M.A.I. au fost suplimentate, nefiind înregistrate până în prezent evenimente negative.


Intră acum și în grupul de