A vrut sa intre in tara conducand un autoturism desi nu avea permis


Intră acum și în grupul de

Un sătmărean din localitatea Negreşti Oaş, care conducea pe drumurile publice un autoturism, fără a avea permis de conducere a fost depistat de frontieriştii sireteni în timp ce dorea să intre în ţară. Potrivit IJPF Suceava, luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un autoturism marca „BMW”, G. Iacob, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în oraşul Negreşti – Oaş, judeţul Satu Mare.

La controlul documentelor de călătorie, G. Iacob a prezentat o dovadă din care reiese că a pierdut permisul de conducere în data de 20.11.2009, dovadă eliberată de către autorităţile italiene.

În urma cercetările efectuate de către poliţiştii de frontieră suceveni, s-a constatat faptul că, G. Iacob nu figurează ca posesor a vreunui permis de conducere românesc sau italian.

Acestuia i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, acte ce au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de