A vrut sa intre in tara conducand un autoturism desi nu avea permis

Un sătmărean din localitatea Negreşti Oaş, care conducea pe drumurile publice un autoturism, fără a avea permis de conducere a fost depistat de frontieriştii sireteni în timp ce dorea să intre în ţară. Potrivit IJPF Suceava, luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un autoturism marca „BMW”, G. Iacob, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în oraşul Negreşti – Oaş, judeţul Satu Mare.

La controlul documentelor de călătorie, G. Iacob a prezentat o dovadă din care reiese că a pierdut permisul de conducere în data de 20.11.2009, dovadă eliberată de către autorităţile italiene.

În urma cercetările efectuate de către poliţiştii de frontieră suceveni, s-a constatat faptul că, G. Iacob nu figurează ca posesor a vreunui permis de conducere românesc sau italian.

Acestuia i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, acte ce au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

loading...