Accident grav pe drumul european E 85 din cauza vitezei si a zapezii


Intră acum și în grupul de

O focşăneancă se află în stare gravă în secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, cu fractură prin compresie L1, în urma unui accident rutier. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orelor 09.30, pe DN 2-E 85, în interiorul localităţii Vadu Moldovei, R. Viorel, de 64 ani, din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism, întrucât nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, la carosabilul acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.
Autoturismul a părăsit carosabilul, oprindu-se în şanţul din partea dreaptă în direcţia sa de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerei B. Valerica, de 49 an,i din municipiul Focşani, judeţul Vrancea.

Tot, marţi, în jurul orelor 13.00, pe DN 2, în afara localităţii Cumpărătura, comuna Bosanci, P. Cătălin, de 33 ani, din comuna Forăşti, în timp ce conducea un autoturism, întrucât nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, la carosabilul acoperit cu zăpadă frământată tratată cu antiderapant, s-a răsturnat în afara părţii carosabile din partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

Pasagera din dreapta faţă a autoturismului, P. Ştefănica, de 32 ani, din comuna Forăşti a fost rănită.

În ambele cazuri şoferii purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de