DSP Suceava: Șase angajați din învățământ, trei studenți și un elev, confirmați pozitiv cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat pentru NewsBucovina că în ultimele 24 de ore au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2 trei studenţi din judeţul Suceava, asimptomatici, care au efectuat testarea în vederea cazării în căminele Universităţii sucevene.

Băncilă a spus că toţi cei trei studenţi se află în prezent în izolare la domiciliu.

Ea a precizat că în urma testării alte şase cazuri de infecţie cu noul coronavirus s-au înregistrat în rândul angajaţilor din învăţământul preuniversitar sucevean, respectiv o îngrijitoare de la Grădiniţa cu Program Normal Obcini, un profesor de la Colegiul “Mihai Eminescu” Suceava, două învăţătoare de la Şcoala Gimnazială “Dimitrie Păcurariu” Şcheia şi de la Şcoala Gimnazială nr. 2 Horodnic de Sus, un profesor de la Şcoala Gimnazială “ Aurel Stanciu” Salcea şi un profesor de la Liceul Tehnologic nr.1 Câmpulung Moldovenesc.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava a mai spus că în rândul elevilor s-a mai confirmat pozitiv un caz de infecţie cu SARS-CoV-2 la un elev de la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi.

(LB)


Intră acum și în grupul de