Dosar penal în cazul unei bătăi între mai mult elevi de clasa a șaptea de la Școala Gimnazială Bivolărie. Polițiștii au găsit filmarea pe o rețea de socializare


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au deschis un dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe” după ce au găsit pe rețelele de socializare o filmare cu o bătaie între elevi de clasa a șaptea de la Școala Gimnazială Bivolărie.

Polițiștii au constatat faptul că pe rețelele de socializarea a apărut o filmare în care are loc o altercație între mai mulți minori, pe holul Școlii Gimnaziale Bivolărie-Vicovu de Sus..

În urma verificărilor s-a constat faptul că agresiunea apărută în filmare postată pe rețelele de socializare a avut loc la data de 8 octombrie în jurul orei 15:00.

Polițiștii au identificat persoana vătămată, un elev în vârstă de 13 ani, dar și celelalte persoane implicate în altercație, trei elevi din clasa a VII-a, toți în vârstă de 13 ani, din orașul Vicovu de Sus.

Din discuțiile purtate cu cei patru a rezultat că joi, în pauza din jurul orei 15:00, pe fondul unui conflict spontan, unul dintre elevi a fost lovit de către ceilalți trei, dar reprezentanții legali ai acestora nu doresc să formuleze plângeri penale.


Intră acum și în grupul de