Incendiu provocat intentionat in ultima zi de Craciun


Intră acum și în grupul de

În cea de-a treia zi de Crăciun pompierii au parcurs pe jos 2 km pentru a stinge un incendiu provocat intenţionat. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava incendiul a fost anunţat la ora 17:47, astfel că Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vama au intervenit cu două autospeciale şi o motopompă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa Ioanei M., din localitatea Vama.

La sosirea echipajelor la locul intervenţiei incendiul se manifesta la acoperiş şi pereţii portanţi ai locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi anexe. Incendiul a fost stins la ora 19.30, în limitele găsite. A ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 20 mp, planşeul pe o suprafaţă de 9 mp, articole de îmbrăcăminte şi mobilier. Pagubele au fost estimate la 6.000 lei.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere flacără) pentru a genera incendiu.

Potrivit ISU, intervenţia a fost mult îngreunată din cauza drumului care era inaccesibil autospecialelor, pompierii au parcurs pe jos circa 2 km şi au reuşit să salveze casa de locuit şi anexele, în valoare de aproximativ 30.000 lei.


Intră acum și în grupul de