DSP Suceava: Încă două cadre didactice și patru elevi, confirmați cu SARS-CoV-2

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat, joi, pentru NewsBucovina, că în ultimele 24 de ore au fost confirmate șase cazuri de infecție cu noul coronavirus în rândul elevilor și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar sucevean.

Băncilă a spus că  trei eleve din două clase diferite ale Colegiului Agricol Fălticeni au avut rezultat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus, iar cursurile la cele două clase în care învață elevele respective se desfășoară on line, timp de 14 zile.

Ea a mai spus că un alt elev, de la Școala “Al. I. Cuza” Fălticeni, unitate intrată în scenariul roșu, a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2, iar un elev al Școlii Gimnaziale nr 3 Suceava, confirmat cu noul coronavirus se afla deja în izolare la domiciliu, deoarece are un părinte confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava a precizat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate două cazuri de infecție cu noul coronavirus la cadre didactice din Vatra Dornei și Suceava, respectiv la o educatoare de la Grădinița “Bambi” Vatra Dornei și un profesor de sport de la Școala Generală nr 4 Suceava.

loading...