Acasă Actualitate Carosabilul acoperit cu zapada le-a venit de hac soferilor

Carosabilul acoperit cu zapada le-a venit de hac soferilor


Intră acum și în grupul de

Viteza şi zăpada de pe drumuri a fost cauza mai multor accidente ce au avut loc pe parcursul zilei de luni. Potrivit IPJ Suceava, la ora 07.00, pe DJ 208A în afara comunei Ipoteşti, S. Mihai, de 29 ani, din oraşul Liteni, în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Acesta a pătruns pe contrasens şi intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de N. Liviu, de 34 ani, din oraşul Liteni. În urma coliziunii a rezultat rănirea a lui N. Liviu.

Conducătorii auto purtau centură de siguranţă şi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.



La ora 07.10, pe DJ 208A, în afara comunei Ipoteşti, R. Mihai, de 42 ani, din municipiul Suceava a intrat într-un mal de pământ. R. Carolina, de 37 ani şi D. Veronica de 36 ani, ambele pasagere din comuna Udeşti au fost rănite. Şoferul nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

La ora 09.30, pe DN 2 în afara comunei Bălcăuţi, Ş. Viorel de 49 ani din municipiul Suceava, din aceeaşi cauză, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Conducătorul auto şi pasagera A. Ionela, de 44 ani din municipiul Suceava au fost răniţi. Testul cu aparatul etilotest a fost negativ.

Pe DJ 178A în interiorul comunei Şcheia, la ora 22.20 C. Remus, de 27 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum -carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a accidentat-o pe N. Zeleş, de 33 ani, din Bucureşti, care se deplasa pe trotuar.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version