Frontierist accidentat grav in timpul serviciului de un ucrainean


Intră acum și în grupul de

Un tânăr ucrainean a lovit cu maşina un frontierist ce se afla în mijlocul străzii şi oprea pentru control un autoturism. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 17.05, pe strada Alexandru cel Bun, din oraşul Siret, M. Narcis, de 32 ani, angajat al I.J.P.F. Suceava, în timp ce se afla în misiune de cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Siret, aflându-se pe axul drumului, după ce a executat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism ce se deplasa dinspre P.T.F. Siret înspre oraş, a fost acroşat de un autoturism înmatriculat în Ucraina, condus de cetăţeanul ucrainean, S. Artur, de 24 ani, care circula din sens invers.

În urma impactului poliţistul a căzut pe partea carosabilă şi acuza dureri în zona picioarelor, fiind transportat de urgenţă la spital, unde a fost diagnosticat cu „fractură tibie şi peroneu membru inferior stâng cu dublu focar; fractură treime mijlocie peroneu şi epifizie distală tibie la membru inferior drept”, ce necesită 50-55 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ucraineanului i s-a întocmit dosar penale pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală gravă din culpă”.


Intră acum și în grupul de