DSP Suceava: Alți opt angajați din învățământul preuniversitar sucevean și o elevă, confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de  cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat luni, pentru NewsBucovina,că în ultimele 24 de ore au fost confirmați cu noul coronavirus o elevă a unei școli postliceale și opt angajați din învățământul preuniversitar.

Băncilă a spus că în urma testării, au avut rezultate pozitive pentru SARS-CoV-2 o elevă a Școlii Postliceale Sanitare FEG Suceava.

Totodată, au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus  doi profesori de la Colegiul Tehnic Rădăuți, doi instructori educatori de la Centrul de plasament Rădăuți, respectiv de la Centrul de plasament Solca, o învățătoare de la Școala gimnazială nr 1 Suceava și o profesoară la Școala “Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc.

Ea a precizat că alte două cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost raportate la Școala Gimnazială “Grigore Ghica Voievod” Suceava, în rândul personalului nedidactic, respectiv secretara și contabila șefă a unității.


Intră acum și în grupul de