Gheorghe Flutur regretă trecerea la cele veșnice a doctorului Cristian Irimie: A fost un om deosebit, un specialist desăvârșit în domeniul medical și administrativ și un bun coleg liberal


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a exprimat regretul față de trecerea la cele veșnice a doctorului Cristian Irimie.

Gheorghe Flutur a precizat că dr. Cristian Irimie a fost un om deosebit, un specialist desăvârșit în domeniul medical și administrativ și un bun coleg liberal.

 „Dr. Cristian Irimie a fost o personalitate care s-a implicat în mari proiecte ale sistemului sanitar sucevean și românesc. A deținut funcții importante în sistemul sanitar din România, fiind secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății,  a fost consilier județean și consilier local al PNL Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

Mai mult, șeful administrației județene a subliniat faptul că dr. Cristian Irimie este omul împreună cu care a început marile proiecte de modernizarea și dezvoltare a Spitalului Județean Suceava.

„Implicat în orice moment în sprijinul comunității dr. Cristian Irimie a fost un sprijin și în timpul pandemiei, un om echilibrat și aplicat în mesajele publice și în tot ceea ce a făcut. Trecerea la cele veșnice a dr. Cristian Irimie este o grea pierdere pentru întreaga comunitate medicală, pentru întreaga comunitate suceveană.” a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de